Terug

Volg Vandaag Inside

Keuringsdienst-presentator kritisch op slaaptip met plakband van Arie Boomsma: 'Levensgevaarlijk!'

Keuringsdienst-presentator kritisch op slaaptip met plakband van Arie Boomsma: 'Levensgevaarlijk!'

20 juli 2022, 11:38

De tip van Arie Boomsma om voortaan met plakband op je mond naar bed te gaan, is volgens Teun van de Keuken, presentator van Keuringsdienst van Waarde, 'levensgevaarlijk!'.

De fitnessgoeroe adviseerde ruim een week geleden op Instagram aan zijn volgers om door hun neus te ademen in plaats van door hun mond, en gaf daarbij de tip aan mensen om hun mond dicht te tapen als ze gaan slapen: 'Je wordt frisser wakker en hebt meer energie', zei Boomsma.

NPO-presentator Gijs Groenteman vindt het te gek voor woorden. 'Hey, Arie Boomsma tapet tegenwoordig zijn mond dicht om door zijn neus te ademen', begint Groenteman in de podcast Teun & Gijs Vertellen Alles. 'Hij doet allerlei oefeningen en dan gaat hij slapen en dan tapet hij een stuk plakband op zijn mond. Dat ziet er best wel griezelig uit.'

Volgens Teun van de Keuken, presentator van Keuringsdienst van Waarde, is het levensgevaarlijk. 'Ja, omdat het volgens hem heel ongezond is om door de mond te ademen', reageert Van de keuken. 'Maar het zou dus kunnen dat je opeens een verstopte neus krijgt middenin de nacht en dan ben je gewoon dood. Het is eigenlijk gezonder tótdat je eraan doodgaat', besluit de presentator van Keuringsdienst van Waarde.

Boomsma reageert op kritiek over slaaptip

Boomsma ontving na zijn slaaptip over naar bed gaan met plakband op zijn mond ontzettend veel kritiek. In gesprek met RTL Boulevard legt de fitnessgoeroe zijn advies nogmaals uit. 'Er zijn een paar dingen waar die tape voor helpt', begint Boomsma. 'Je krijgt niet meer zo’n droge mond, dus het is veel beter tegen gaatjes, veel beter voor je tanden. Je snurkt niet meer en je wordt ook veel frisser wakker.'

'Je moet het natuurlijk niet elke dag doen', vervolgt Boomsma. 'Ik doe het natuurlijk niet op als we naar bed gaan. Op een gegeven moment ga je zelf slapen, dan ligt het naast mijn bed en dan gaat het erop', aldus Boomsma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.