Terug

Volg Vandaag Inside

Arie Boomsma ondergepoept tijdens interview RTL Boulevard

Arie Boomsma ondergepoept tijdens interview RTL Boulevard

15 juli 2022, 15:15

Arie Boomsma deelde onlangs een aantal nieuwe tips voor een gezonde levensstijl. Zo adviseerde de fitnessgoeroe zijn volgers om door hun neus te ademen in plaats van door hun mond, en gaf daarbij de tip aan mensen om hun mond dicht te tapen als ze gaan slapen. RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting raakte geïnspireerd door de wijze raad van Arie, en ging bij hem langs. 

'Ik word in de ochtend vaak wakker met een kloddertje slijm langs mijn mond', begint Lex het interview. Arie adviseert de verslaggever om zijn mond 's nachts dicht te tapen. 'Dan krijg je geen droge mond, je snurkt niet meer én je wordt véél frisser wakker'.

Lex vraagt de fitnessgoeroe ook naar de ultieme tip om deze zomer fit te blijven. 'Je kan op het strand veel meer doen dan alleen maar liggen met je pizza en je biertje', luidt het antwoord van Arie. 'Je kan spelen met kinderen, zwemmen, oefeningen in het zand doen en je kan de duinen in.'

Altijd bezig?

Vervolgens is Lex benieuwd of Arie ook wel eens níet met sport bezig is? Net wanneer hij antwoord wil geven, slaat het noodlot voor Arie toe. Een duif poept zijn lichtgele trui onder. 'Hij wordt gewoon ondergescheten', lacht Lex. Ook Arie zelf ziet er de humor wel van in: 'Dit brengt geluk in Azië, zeggen ze altijd'.

Bekijk de spetterende beelden HIER.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.