Terug

Volg Vandaag Inside

Arie Boomsma: 'De helft van de Vandaag Inside-kijkers zijn meelopers'

6 dec 2023, 20:51

Arie Boomsma wordt regelmatig besproken door Johan, Wilfred en René aan tafel bij Vandaag Inside. In de nieuwste editie van de Playboy vertelt de fitnessgoeroe wat hij vindt van de meningenshow én de kijkers van het programma.

"Op een gegeven moment kom je erachter: er zijn mensen die wat je doet of wie je bent heel leuk vinden en er zijn mensen die dat niet vinden, en dat heeft met mij niks te maken," aldus Arie. "Ze kijken naar mij vanuit hun leven. Als het gaat over sport en gezondheid, is het voor iemand die niet zo gezond is en liever niet niet te veel in beweging komt makkelijk om dan zijn pijlen op mij af te vuren. Logisch. Want het confronteert. Het is soms wel vervelend hoor. Besproken worden kan veel onrust geven."

Of Arie daarmee doelt op Vandaag Inside? "Ja, maar ik heb me een paar jaar geleden voorgenomen daar niet meer op te reageren in interviews. Je houdt het zo in stand. Dat programma ontstijgt voor mij niet wat er in de roddelbladen wordt geschreven. Het zijn geen mensen die ik ooit om advies zou vragen. Ze zijn op geen enkele wijze een autoriteit op het gebied van sport of gezondheid, waar ik me over uitspreek. Maar ze geven wel een vrijbrief aan hun kijkers om ook iets te vinden."

"De helft van de mensen die naar dit programma kijkt is dezelfde groep als die op het schoolplein vroeger stond te kijken als er iemand in elkaar geslagen werd of uitgelachen," vervolgt hij over Vandaag Inside. "Meelopers. En dan zijn er een paar die echt rechtsonderbuikig, racistisch, seksueel intimiderend, vrouwonvriendelijk en homofoob denken. De ontevreden mopperaars in ons land," besluit Arie.

Johan Derksen zei vorig jaar over Arie Boomsma in Vandaag Inside, na het zien van enkele filmpjes: "Hij moet professionele hulp zoeken!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Lees het hele interview met Arie Boomsma in het decembernummer van Playboy. Het blad ligt vanaf donderdag 7 december in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.