Terug

Volg Vandaag Inside

Arias maakt eerste doelpunt voor Atlético

Arias maakt eerste doelpunt voor Atlético

19 jan 2019, 21:34

HUESCA (ANP) - Atlético Madrid heeft zich hersteld van de verrassende uitschakeling in het Spaanse bekertoernooi, afgelopen woensdag tegen FC Girona. Het team van trainer Diego Simeone wist in de competitie wel te winnen. De uitwedstrijd tegen SD Huesca, dat op de laatste plaats staat in La Liga, eindigde in 0-3.

Oud-PSV'er Santiago Arias zorgde in de 52e minuut op aangeven van Antoine Griezmann voor het tweede doelpunt. De Colombiaanse rechtsback had nog niet gescoord voor zijn nieuwe werkgever.

Het eerste doelpunt kwam voor rust op naam van de andere vleugelverdediger, Lucas Hernández. Koke bepaalde in de 71e minuut de eindstand op 0-3.

Atlético blijft tweede in de stand en verkleinde de achterstand op koploper FC Barcelona, dat zondag nog speelt, tot twee punten. Real Madrid won eerder op zaterdag van Sevilla (2-0) en heeft als nummer drie vijf punten minder dan Atlético.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.