Terug

Volg Vandaag Inside

Argentinië wint weer met 2-0 van Mexico

Argentinië wint weer met 2-0 van Mexico

21 nov 2018, 08:47

MENDOZA (ANP) - Het Argentijnse voetbalelftal heeft binnen een week twee keer gewonnen van Mexico in een vriendschappelijke interland. Afgelopen vrijdag werd het 2-0 in Cordoba, dezelfde uitslag stond dinsdagavond (plaatselijke tijd) op het scorebord in Mendoza. Mauro Icardi en Paulo Dybala scoorden voor Argentinië en voor beide internationals was het hun eerste goal voor de nationale ploeg.

Ajacied Nicolás Tagliafico bleef op de bank bij Argentinië, PSV'er Erick Gutiérrez speelde alleen de eerste helft mee bij Mexico.

Argentinië heeft zich na het tegenvallende WK in Rusland herpakt onder interim-bondscoach Lionel Caloni. De tweede zege op Mexico was de vierde op rij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.