Terug

Volg Vandaag Inside

Argentijnse spelersvrouwen hebben bijzondere verrassing bij eventuele WK-winst

Argentijnse spelersvrouwen hebben bijzondere verrassing bij eventuele WK-winst

18 dec 2022, 11:45

Argentinië en Frankrijk strijden zondag (16:00 Nederlandse tijd) om de wereldtitel in Qatar. De Argentijnse voetbalvrouwen hebben daarom een leuke activiteit in petto indien Messi & co als winnaar uit de bus komen.

Dat onthult de vriendin van Lisandro Martinez, Muri Lopez. Het idee is ontstaan voorafgaand aan de halve finale tegen Kroatië: "Tijdens het diner hebben we besloten dat - als alles goed gaat - we allemaal dezelfde tattoo nemen om dit historische moment te markeren. We hebben het daar beloofd", vertelt Muri tegenover The Sun.

De WAGs hebben nog niet een knoop doorgehakt over wát er precies getatoeëerd gaat worden. "Want sommige willen iets anders dan anderen." Verschillende voorstellen zijn er al wel gedaan. "Sommige dames willen 'dat ding' (wereldbeker, red.) en anderen de datum van de WK-finale of een tekst in het Arabisch", aldus mevrouw Martinez.

René van der Gijp vertelde onlangs in De Oranjewinter welke speler hij het dichtst bij Lionel Messi vindt komen. Kijk het fragment hieronder terug.

René: 'Ik vind hem het dichtst bij de voetballer Messi zitten'
1:22
René: 'Ik vind hem het dichtst bij de voetballer Messi zitten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.