Terug

Volg Vandaag Inside

Gözübuyuk en Kuipers fluiten in Champions League

Gözübuyuk en Kuipers fluiten in Champions League

19 okt 2020, 12:16

Serdar Gözübuyuk en Bjorn Kuipers leiden woensdag een duel in de Champions League. Gözübuyuk is door de UEFA aangewezen voor de wedstrijd tussen FC Salzburg en Lokomotiv Moskou. Kuipers fluit de ontmoeting Internazionale - Borussia Mönchengladbach.

Joost van Zuilen en Johan Balder assisteren Gözübüyük aan de zijlijn. Bas Nijhuis is de vierde official in Oostenrijk en Pol van Boekel is samen met assistent Dennis Higler de VAR van dienst.

Kuipers krijgt in Milaan ondersteuning van zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. De vierde official is Allard Lindhout. Danny Makkelie vervult de taak van VAR samen met assistent Jan de Vries.

Jochem Kamphuis is woensdag VAR in de Champions League. Hij is aangesteld bij het duel Manchester City - FC Porto. Hij krijgt daarbij ondersteuning van Kevin Blom.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.