Terug

Volg Vandaag Inside

'Arbiters gaven fouten in duel met Sheffield United toe'

'Arbiters gaven fouten in duel met Sheffield United toe'

1 feb 2021, 18:29

Ole Gunnar Solskjaer zegt dat hij door de Britse scheidsrechtersorganisatie PGMOL op de hoogte is gebracht van twee kostbare fouten die door de arbitrage zijn gemaakt tijdens de 2-1-thuisnederlaag tegen Sheffield United afgelopen week.

Solskjaer liet weten dat in het onafhankelijke verslag van de wedstrijd door de PGMOL staat dat het doelpunt van Kean Bryan van Sheffield afgekeurd had moeten worden vanwege een overtreding op United-doelman David De Gea, en dat de treffer van Anthony Martial aan de andere kant onterecht werd afgekeurd.

"Het momentum veranderde voor ons in de wedstrijd tegen Sheffield United, maar ik heb het verslag van de afgevaardigde en twee besluiten waren verkeerd", meldde Solskjaer tijdens een persconferentie. "Ze hebben toegegeven dat hun doelpunt afgekeurd had moeten worden en dat onze goal had moeten gelden. Dat zou voor ons een grote verandering zijn geweest, als je 1-0 voorstaat en niet 1-0 achterkomt."

Door de nederlaag tegen Sheffield United en het gelijkspel tegen Arsenal heeft de ploeg van Solskjaer nu drie punten minder dan koploper Manchester City, dat ook nog een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.