Terug

Volg Vandaag Inside

Appie Mussa en Stuntkabouter reageren op diskwalificatie Joost Klein

11 mei 2024, 13:11

Appie Mussa en Stuntkabouter, de twee vrienden van Joost Klein die met hem op het songfestivalpodium staan, hebben kort gereageerd op de diskwalificatie van de inzending.

Op Instagram deelt Martijn van Eijzeren, zoals Stuntkabouter echt heet, een gebroken hartje. Mussa reageert met drie hartjes.

Zaterdagmiddag werd bekend dat Klein gediskwalificeerd wordt. De reden is het onderzoek dat de politie heeft gedaan naar een incident met een vrouwelijke medewerker van het songfestival, zegt EBU. De vrouw heeft een aanklacht ingediend. "Het zou nu niet gepast zijn om Joost mee te laten doen", aldus EBU.

Klein heeft zelf nog niet gereageerd op zijn diskwalificatie. De Nederlandse verantwoordelijke omroep AVROTROS noemt de diskwalificatie "disproportioneel".

Aran Bade gaf vrijdagavond in Vandaag Inside een Songfestival-update vanuit Malmö; René kon zijn lach niet bedwingen. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.