Terug

Volg Vandaag Inside

APOEL Nicosia mogelijke opponent Ajax

APOEL Nicosia mogelijke opponent Ajax

13 aug 2019, 22:33

Mocht Ajax zich ten koste van PAOK Thessaloniki plaatsen voor de play-offs van de voorronden van de Champions League, dan treft het daarin APOEL Nicosia. De Cyprioten wonnen in Bakoe met 2-0 van Qarabag, dat vorige week in de eerste wedstrijd nog een prima uitgangspositie had verworven door met 2-1 te winnen.

Voor APOEL waren Tomás De Vincenti en Uros Matic (ex-NAC) trefzeker, eerstgenoemde vanuit een penalty. Bij APOEL, dat vorige week de Duitser Thomas Doll als nieuwe trainer presenteerde, zat de Nederlandse keeper Boy Waterman op de bank.

Ajax en APOEL troffen elkaar in 2014-2015 in de groepsfase van de Champions League. In Nicosia werd het 1-1 en in Amsterdam won Ajax met 4-0. Ajax werd derde in de groep, achter FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.