Terug

Volg Vandaag Inside

'Antwerp wil Daley Blind transfervrij overnemen van Ajax'

'Antwerp wil Daley Blind transfervrij overnemen van Ajax'

9 dec 2022, 08:05

Marc Overmars en Antwerp FC hebben hun pijlen gericht op Daley Blind, meldt De Telegraaf na berichtgeving van Het Nieuwsblad. Daarmee zou de club van trainer Mark van Bommel Ajax kunnen verlossen van het riante salaris van de routinier.

Blind lijkt namelijk niet meer in de plannen voor te komen van trainer Alfred Schreuder. De laatste wedstrijden voor de winterstop mocht Owen Wijndal namelijk beginnen op de linksbackpositie. De 32-jarige international van Oranje heeft nog een contract tot media 2023, waarna hij transfervrij zou kunnen vertrekken.

Volgens Het Nieuwsblad wil Antwerp de Amsterdammers in januari al verlossen van zijn salaris. Blind speelde de eerste seizoenshelft 13 wedstrijden voor Ajax, waarin hij twee assists gaf. Ondanks de felle kritiek aan zijn adres, is de verdediger nog altijd een vaste waarde voor bondscoach Louis van Gaal in Oranje. Tot dusver speelde hij alle wedstrijden in Qatar en was hij in de achtste finale tegen de Verenigde Staten zelfs trefzeker en gaf hij een assist op Denzel Dumfries.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.