Terug

Volg Vandaag Inside

Antwerp tweede na gelijkspel bij Gent

Antwerp tweede na gelijkspel bij Gent

25 nov 2018, 18:15

GENT (ANP/BELGA) - Antwerp is zondag landskampioen Club Brugge op de ranglijst gepasseerd in de Belgische voetbalcompetitie. Het team van de Roemeense trainer Laszlo Boloni speelde bij AA Gent met 0-0 gelijk. Antwerp heeft nu 32 punten, eentje meer dan nummer drie Brugge. Club Brugge verloor vrijdag van Zulte Waregem (1-3). Koploper Genk, dat zaterdag onderuit ging tegen Cercle Brugge, heeft 35 punten. Anderlecht kan later op zondag bij winst op STVV op 33 punten komen.

De videoscheidsrechter speelde een grote rol bij Gent tegen Antwerp. Twee treffers van Antwerp werden afgekeurd wegens buitenspel. Gent kreeg, na het raadplegen van de videoref, een strafschop. Doelman Sinan Bolat redde echter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.