Terug

Volg Vandaag Inside

Antwerp reageert verontwaardigd op 'wanker-post'

Antwerp reageert verontwaardigd op 'wanker-post'

30 jan 2020, 15:25

Antwerp FC heeft verontwaardigd gereageerd op een Instagram-post van de eigen speler Didier Lamkel Zé. De aanvaller uit Kameroen verspreidde via social media een plaatje met de tekst "@clubbrugge wankers".

De werkgever van Lamkel Zé reageerde, na de ontstane ophef in België, snel met een verklaring. "Antwerp betreurt de Instagram-posts van Didier Lamkel Zé. Dit strookt geenszins met de waarden en normen van onze familieclub. Het hoeft geen betoog dat de directie, staf en volledige spelersgroep zich hiervan distantiëren", viel er te lezen in het statement.

"Navraag leert dat Didier wordt beïnvloed door andere personen om dergelijke posts te plaatsen. De club tracht Didier Lamkel Zé, net zoals verschillende andere spelers, zo goed als mogelijk te begeleiden met zijn integratie binnen de Europese context, de impact als publiek figuur alsook de waarden en normen die de club nastreeft."

Antwerp FC gaat zondag op bezoek bij Club Brugge, de koploper van de Jupiler Pro League. Antwerp staat derde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.