Terug

Volg Vandaag Inside

Antwerp FC breekt contract succestrainer Mark van Bommel open

Antwerp FC breekt contract succestrainer Mark van Bommel open

1 sep 2023, 19:00

Mark van Bommel heeft zich langer verbonden aan Antwerp FC. De Belgische club heeft het contract met de 46-jarige Nederlandse trainer met nog een jaar verlengd tot medio 2025. Zijn huidige verbintenis liep nog door tot het einde van dit seizoen.

Van Bommel kende een succesvol eerste seizoen met de club. Hij leidde de formatie naar de landstitel en de Belgische beker. Woensdag dwong Antwerp ten koste van AEK Athene voor het eerst in de geschiedenis deelname aan de Champions League af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.