Terug

Volg Vandaag Inside

Antuna eerder weg bij FC Groningen

Antuna eerder weg bij FC Groningen

8 jan 2019, 16:30

GRONINGEN (ANP) - Aan de huurperiode van Uriel Antuna bij FC Groningen komt vervroegd een einde. De Mexicaanse aanvaller staat onder contract bij Manchester City, dat hem in de zomer van 2017 voor twee jaar uitleende aan Groningen. Antuna (21) kwam echter slechts sporadisch in actie voor de noorderlingen.

Vorig seizoen deed de Mexicaan mee in elf competitieduels, waarvan vijf als basisspeler. In het huidige voetbaljaar speelde Antuna negen wedstrijden, weer veelal als invaller. Scoren deed de Mexicaan niet. FC Groningen zoekt in samenspraak met Manchester City naar een oplossing voor de tweede seizoenshelft. ,,De toekomst van Antuna ligt niet in Groningen'', aldus algemeen directeur Hans Nijland.

De ploeg van trainer Danny Buijs staat op de vijftiende plaats, net boven de degradatiestreep. Groningen heeft zich voor de tweede seizoenshelft versterkt met de huurlingen Iliass Bel Hassani, Thomas Bruns en Kaj Sierhuis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.