Terug

Volg Vandaag Inside

Antony uit Braziliaanse selectie na beschuldigingen ex

Antony uit Braziliaanse selectie na beschuldigingen ex

4 sep 2023, 23:46

De Braziliaanse bondscoach Fernando Diniz heeft Manchester United-aanvaller Antony uit de selectie gehaald voor de aankomende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Bolivia en Peru. De oud-Ajacied wordt door een ex-vriendin beschuldigd van huiselijk geweld.

Antony werd teruggetrokken uit de selectie "vanwege de feiten die maandag openbaar zijn geworden, waarbij Manchester United-aanvaller Antony betrokken is, en die moeten worden onderzocht", zo meldde de Braziliaanse bond in een verklaring.

Antony ontkende de aantijgingen op zijn Instagram. "Uit respect voor mijn fans, vrienden en familie voel ik me verplicht om publiekelijk te spreken over de valse beschuldigingen waarvan ik het slachtoffer ben geworden", schreef de aanvaller. Hij zei dat hij vanwege het politieonderzoek nog niets kon openbaren, maar dat uit de aangeleverde bewijzen blijkt dat hij onschuldig is. "Ik vertrouw erop dat het lopende onderzoek mijn onschuld zal bewijzen", aldus Anthony.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.