Terug

Volg Vandaag Inside

Antony reageert voor het éérst op beschuldigingen ex-vriendin: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt!’

Antony reageert voor het éérst op beschuldigingen ex-vriendin: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt!’

28 juni 2023, 17:43

Antony Matheus dos Santos heeft via zijn social media-accounts ontkend dat hij betrokken was bij mishandeling en bedreiging van zijn ex-vriendin. Eerder was er aangifte tegen de voormalige Ajax-speler gedaan, waarna het een tijd stil bleef vanuit het kamp van de Braziliaanse aanvaller.

De Manchester United-speler koos er bewust voor om stil te blijven, zodat er eerst een grondig onderzoek kon plaatsvinden. "Gedurende deze periode hebben mijn familie en ik het erg moeilijk gehad. Ik ben niet onder de beste omstandigheden geboren en opgegroeid, maar zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt," verklaarde hij. De Braziliaan beweert dat hij onterecht publiekelijk werd veroordeeld door sommigen.

"Nadat het onderzoek is afgerond, zal mijn onschuld worden bewezen," vervolgde Antony. "De schade aan mijn reputatie zal dan tot het verleden behoren. Ik wil mijn fans bedanken voor de ontelbare positieve berichten die ik in deze moeilijke periode heb ontvangen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.