Terug

Volg Vandaag Inside

Antony reageert op clown-uitspraken van Manchester United-icoon Scholes

Antony reageert op clown-uitspraken van Manchester United-icoon Scholes

28 okt 2022, 15:40

Antony heeft vrijdag van zich afgebeten nadat hij bakken met kritiek kreeg op zijn dubbele pirouette donderdag in de Europa League. Onder meer Manchester United-icoon Paul Scholes sprak schande van de actie en noemde de Braziliaan onder meer "een clown".

De opmerkelijke actie vond plaats in minuut 38 van de Europa League-wedstrijd tegen FC Sheriff (3-0 winst). Met een brilstand (0-0) op het scorebord vond Antony dat het tijd was om het publiek op Old Trafford te vermaken. Dat deed de oud-Ajacied met een heuse dubbele pirouette waarna zijn opvolgende pass roemloos eindigde over de achterlijn. Scholes vond het een schande.

"Ik houd van een beetje show en entertainment, maar zorg er dan op zijn minst voor dat de pass goed is", aldus de oud-middenvelder van 'The Red Devils' tegenover BT Sport. "Wat levert het bij een 4-0 voorsprong op en wat levert het bij een 0-0 stand op? Dit willen we toch niet zien? Zelfs in Brazilië niet. En bij Ajax in Nederland? Ik vind het leuk om skills en entertainment te zien, maar nu gedraagt hij zich gewoon als een clown", besloot Scholes.

Een dag later komt Antony met een korte reactie via Instagram Stories, waarin hij korte metten maakt met de uitspraken van Scholes. Volgens de Braziliaan begrijpen de criticasters niet dat het hoort bij zijn Zuid-Amerikaanse roots. "We staan ​​bekend om onze kunst." Of hij het kunststukje komend weekend laat liggen? Geen sprake van, aldus Antony: "Ik zal niet stoppen met doen wat me heeft gebracht waar ik nu ben".

Bekijk de dubbele pirouette van Antony hieronder.

Antony doet dubbele pirouette tegen FC Sheriff, maar lijdt vervolgens balverlies
0:17
Antony doet dubbele pirouette tegen FC Sheriff, maar lijdt vervolgens balverlies

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.