Terug

Volg Vandaag Inside

 Antony met Brazilië naar olympische voetbalfinale

Antony met Brazilië naar olympische voetbalfinale

3 aug 2021, 14:33

Ajax-aanvaller Antony heeft met Brazilië de finale van het olympisch voetbaltoernooi bereikt. Hij won met zijn ploeg van Mexico in Kashima. Na een gelijke stand na de reguliere speeltijd en de verlenging (0-0) nam Brazilië de strafschoppen beter (4-1).

De titelverdediger stuit zaterdag in de finale op Spanje of Japan. Antony had een basisplaats bij Brazilië en werd na 90 minuten gewisseld. Brazilië was in de slotfase van de reguliere speeltijd al dichtbij de zege. Topscorer Richarlison, al goed voor 5 doelpunten op de Spelen, kopte echter op de paal. Brazilië kreeg ook een strafschop toegekend, maar de videoscheidsrechter wuifde die beslissing weg.

Antony mist de seizoenstart van Ajax, dat zaterdag met PSV om winst van de Johan Cruijff Schaal strijdt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.