Terug

Volg Vandaag Inside

Antony met Brazilië naar halve finale bij Spelen

Antony met Brazilië naar halve finale bij Spelen

31 juli 2021, 14:01

Ajax-speler Antony heeft zich op de Olympische Spelen met Brazilië voor de halve finale geplaatst. De Zuid-Amerikanen waren in de kwartfinale met 1-0 te sterk voor Egypte.

Middenvelder Matheus Cunha maakte in de 37e minuut het doelpunt in Saitama. Even daarvoor had Antony een gele kaart gekregen. De buitenspeler, die vorig seizoen in zijn eerste jaar bij Ajax in 32 competitiewedstrijden negen keer scoorde, werd door trainer André Jardine halverwege de tweede helft vervangen door Malcom.

Brazilië treft in de halve eindstrijd Mexico of Zuid-Korea. De andere halve finale gaat tussen Japan en Spanje.

Vijf jaar geleden ging de olympische voetbaltitel bij de mannen naar Brazilië. In eigen land werd Duitsland in de finale na strafschoppen verslagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.