Terug

Volg Vandaag Inside

'Antony is een fantastische speler, hopelijk leert hij ook nog hoe hij een goede sportman wordt'

'Antony is een fantastische speler, hopelijk leert hij ook nog hoe hij een goede sportman wordt'

4 nov 2021, 09:08

Mats Hummels had na afloop van de nederlaag van Borussia Dortmund tegen Ajax (1-3) geen goed woord over voor Antony. Dat kwam niet omdat de Braziliaan alle drie de treffers van zijn ploeg voorbereidde. Hij vond vooral dat de international hem een rode kaart had aangesmeerd.

Hummels zette na 29 minuten een wilde tackle in op Antony, die zich vervolgens lang over het veld liet rollen. Tot zijn grote verbazing zag hij de Engelse scheidsrechter Michael Oliver een rode kaart trekken. Volgens Hummels snapte Antony zelf ook niets van die rode kaart. "Hij vertelde me zelfs dat het geen rood was", zei de 32-jarige verdediger die baalde dat de Braziliaan theatraal naar de grond ging. "Hij is een fantastische speler, hopelijk leert hij ook nog hoe hij een goede sportman wordt."

Hummels snapt ook niet waarom de videoscheidsrechter niet heeft ingrepen. "Hoe kan hij het nog steeds een rode kaart vinden als hij de beelden ziet", zei hij. "De scheidsrechter heeft deze wedstrijd heel erg beïnvloed. Hoe kan een arbiter die op dit niveau mag fluiten zo beslissen?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.