Terug

Volg Vandaag Inside

'Antony in shock na crash op snelweg met peperdure BMW'

'Antony in shock na crash op snelweg met peperdure BMW'

9 jan 2023, 16:00

Antony ontbrak op 3 januari in de selectie van Manchester United voor de wedstrijd tegen AFC Bournemouth (3-0 winst) vanwege een auto-ongeluk, zo onthullen Engelse tabloids. Daarmee weerspreken zij de uitspraken van trainer Erik ten Hag, die eerder liet weten dat de Braziliaan zou kampen met een "lichte blessure".

Het ongeval zou hebben plaatsgevonden op Oudjaarsdag. In de middag speelden 'The Red Devils' nog een Premier League-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (0-1 winst). Later op de dag zou Antony met zijn BMW X6 zijn gecrasht op de snelweg nabij zijn woonplaats in Hale. Naar verluidt maakte hij een inschattingsfout op een natte en donkere snelweg, waar wegwerkzaamheden plaatsvonden.

Daarmee reed de voormalig Ajacied zijn bolide - ter waarde van zo'n 100.000 pond - total loss. Ondanks de blikschade en de schrik bleef Antony zelf ongedeerd, tot opluchting van hemzelf. "De afgelopen dagen in shock was, maar ik geef liever geen commentaar op wat er is gebeurd", zo vertelde de vlugge buitenspeler tegenover Manchester Evening News. "Het was een persoonlijke kwestie, heel moeilijk, maar ik ben God erg dankbaar dat ik dit nu achter me heb kunnen laten."

Afgelopen vrijdag 6 januari stond Antony 'gewoon' weer in de basisopstelling van United. De Braziliaan leek direct van de schrik te zijn bekomen getuige zijn treffer in de vierde minuut. Het bleek een voorbode voor een prettige avond voor Antony en Ten Hag: 3-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.