Terug

Volg Vandaag Inside

'Antony dichtbij overgang naar Manchester United; ruim 45 miljoen euro voor Ajax'

'Antony dichtbij overgang naar Manchester United; ruim 45 miljoen euro voor Ajax'

21 juni 2022, 09:59

Antony is hard op weg naar Manchester United. Volgens Sky Sports heeft de Engelse topclub de aanvaller van Ajax bijna binnen. The Red Devils zouden een bedrag van maar liefst 45 miljoen euro over hebben voor de Braziliaan.

Ajax nam Antony in 2020 over van São Paulo voor ruim zestien miljoen euro. De 22-jarige aanvaller was het afgelopen seizoen goed voor twaalf doelpunten en tien assists in 32 officiële wedstrijden voor de Amsterdammers.

Onderzoeksbureau CIES, gespecialiseerd in cijfers en statistieken op voetbalgebied, meldde eerder nog dat de Braziliaanse vleugelspits Antony de waardevolste speler in de Eredivisie, met een transferwaarde van 51,2 miljoen euro. Antony heeft nog een contract tot medio 2025 bij de landskampioen van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.