Terug

Volg Vandaag Inside

Anton Gaaei verwijdert al zijn Instagram-posts wegens negatieve comments

25 feb 2024, 20:03

Ajax-speler Anton Gaaei heeft na de verloren uitwedstrijd tegen AZ (2-0) al zijn posts op Instagram verwijderd. De verdediger werd in de wedstrijd na 36 minuten gewisseld door Ajax-trainer John van 't Schip.

Op de Instagram-pagina van Gaaei stroomden de negatieve reacties nog tijdens de verloren wedstrijd binnen, waarna de Ajax-speler besloot zijn account 'op zwart' te gooien.

Het is voor Gaaei de tweede keer dit seizoen dat hij in de eerste helft gewisseld werd. De zomeraankoop was in De Klassieker tegen Feyenoord op 27 september in de Johan Cruijff ArenA ook het kind van de rekening. Toenmalig trainer Maurice Steijn haalde de verdediger na 32 speelminuten van het veld bij een 0-2 achterstand.

Eerder sprak Hélène Hendriks voor een Ajaxwedstrijd met de verdediger die aangaf zenuwachtig te zijn. Bekijk bovenaan de pagina het fragment van Hélène over Gaaei.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.