Terug

Volg Vandaag Inside

Anouk Hoogendijk bevallen van zoontje

Anouk Hoogendijk bevallen van zoontje

19 okt 2020, 20:59

Anouk Hoogendijk is bevallen van haar eerste kindje, zo laat ze weten op Instagram. Zondag is zoontje Sonny Otto Verhoeven ter wereld gekomen. Van harte gefeliciteerd!

Op Instagram schrijft de vaste analist van de Oranje Leeuwinnen: 'Lieve, mooie, prachtige Sonny; gisterochtend om 4:14 uur heb jij ons de gelukkigste mensen op aarde gemaakt. Wat zat alles tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in m'n armen lag. Jij bent het mooiste wat wij ooit hebben gezien!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.