Terug

Volg Vandaag Inside

Anouk bezoekt transvrouw na ophef over 'transfobe' opmerking: 'Geen excuses'

Anouk bezoekt transvrouw na ophef over 'transfobe' opmerking: 'Geen excuses'

19 feb 2024, 11:06

Anouk is na de ophef die vorige week ontstond na een onlinebericht over transvrouwen, met een transvrouw in gesprek gegaan. Op Instagram deelt de zangeres maandag dat zij dit gesprek als "ontzettend fijn en leerzaam" heeft ervaren. Bij het bericht plaatst ze een selfie met de transvrouw in kwestie.

"Na alle reacties op mijn bericht van vorige week heb ik per mail een uitnodiging gekregen voor een bijzonder en verhelderend ontmoeting met Milly Lanser, een transvrouw uit Hoorn", schrijft Anouk. "Geen damage control of excuses, maar een liefdevol, eerlijk en openhartig gesprek waarin we meerdere inzichten over ons leven met elkaar hebben gedeeld." Anouk wenst Milly ook "veel sterkte" met haar transgenderoperatie, die volgende week zal plaatsvinden. "Ik vind je moedig en sterk", aldus de zangeres, die ook zegt na de operatie bij Lanser op bezoek te gaan.

De 48-jarige Anouk deelde anderhalve week geleden een foto op Threads van haar ongesteldheid. "Je pipi eraf hakken, maakt je geen vrouw. Maar dit wel. Word ik nu gecanceld?" schreef ze daarbij. Anouk kreeg veel kritiek, ook van bekende Nederlanders als Tim Hofman, Nikkie de Jager en Claudia de Breij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.