Terug

Volg Vandaag Inside

Anita strooit extra zout in Rotterdamse wonden: 'Altijd lekker als ex-Ajacied'

Anita strooit extra zout in Rotterdamse wonden: 'Altijd lekker als ex-Ajacied'

16 okt 2021, 20:06

Vurnon Anita stond na afloop van de wedstrijd Feyenoord - RKC Waalwijk voor de camera's van ESPN. De middenvelder scoorde de belangrijke 1-2 voor RKC voor rust, waarna de Waalwijkers uiteindelijk genoegen moesten nemen met een punt. Anita genoot door zijn Ajax-verleden nog iets meer van zijn doelpunt.

In de laatste minuut voor rust stond Anita op de goede plek om de 1-2 binnen te koppen. 'Nee, ik heb nog nooit eerder met mijn hoofd gescoord. Zelfs niet op de training', aldus een lachende Anita. De 32-jarige RKC'er heeft al een rijke carrière achter de rug, die hem onder meer langs Ajax, Newcastle en Leeds United bracht. Volgens Anita gaf zijn Ajax-verleden extra glans aan zijn kopgoal. 'Als ex-Ajacied is het altijd lekker om in De Kuip te scoren.'

Anita vond het gelijkspel tegen Feyenoord niet onterecht. 'We wisten vooraf dat het een moeilijke wedstrijd zou worden voor ons. Feyenoord heeft een heel goede ploeg, maar aan de andere kant vormen wij een stugge ploeg om tegen te spelen. Ik denk dat het voor veel tegenstanders lastig is om tegen ons er doorheen te komen', besluit Anita.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.