Terug

Volg Vandaag Inside

Angeliño opnieuw verhuurd door Manchester City

Angeliño opnieuw verhuurd door Manchester City

8 sep 2020, 23:40

Angeliño speelt ook komend seizoen op huurbasis voor RB Leipzig. De Duitse voetbalclub huurt de Spaanse verdediger een extra seizoen van Manchester City.

RB Leipzig heeft tevens een optie tot koop bedongen op de oud-speler van NAC Breda en PSV. Mocht die optie volgend jaar gelicht worden, dan is de Spanjaard vier extra seizoenen aan de Duitse topclub verbonden.

Afgelopen seizoen was RB Leipzig de revelatie van de Champions League. De formatie van trainer Julian Nagelsmann reikte tot de halve finales, waarin Paris Saint-Germain met 3-0 te sterk was. In de Bundesliga eindigde Leipzig als derde. Angeliño kwam in zijn eerste seizoen in Duitsland tot achttien duels.

RB Leipzig begint het nieuwe seizoen op zondag 20 september met een thuiswedstrijd tegen Mainz 05.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.