Terug

Volg Vandaag Inside

Angela over WK-verslaggever: 'Hij lijkt te denken dat elke kijker een zwakzinnige kleuter is!'

Angela over WK-verslaggever: 'Hij lijkt te denken dat elke kijker een zwakzinnige kleuter is!'

28 nov 2022, 17:35

Angela de Jong heeft in haar column in het Algemeen Dagblad haar ongezouten mening gegeven over enkele presentatoren, verslaggevers en analisten van de NOS. Rafael van der Vaart en Sjoerd van Ramshorst vallen wel in de smaak bij Angela, maar Joep Schreuder kan haar minder bekoren.

"Rafael en Sjoerd van Ramshorst maken al die uren diepzinnig WK-geanalyseer nog een beetje de moeite waard voor de niet-afgestudeerde voetbalkenner," aldus Angela. "Twee normale jongens die niet de energie uitstralen van een lappenpop en bij wie je als kijker niet spontaan gaat gapen zodra ze hun mond opendoen."

"Ik zeg méér Rafael en graag wat minder Joep Schreuder," gaat de televisiecolumniste verder. "Hij lijkt te denken dat elke kijker een zwakzinnige kleuter is. Nu ben ik dat ook op voetbalgebied, geen twijfel over mogelijk, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat ik me ook als zodanig laat toespreken."

Angela vraagt zich in de rest van haar column af of het nodig was voor de NOS om Van der Vaart van belastinggeld naar Qatar te sturen, waar hij, zoals hij zelf omschreef, niet zoveel hoefde te doen en op het strand had gelegen. Daarover zegt de columniste: "Niks mis mee om jezelf als organisatie nog een keer extra af te vragen: moeten we echt iemand laten overvliegen, of kan iemand anders uit de NOS-delegatie een paar minuten naast Tom Egbers gaan staan?"

"Al snap ik Tom ook als hij dan zou zeggen: ik ga ter compensatie liever vier weken in een jeugdherberg tussen de kakkerlakken zitten, dan dat ik een avondje naast Joep Schreuder moet staan," concludeert Angela.

In De Oranjewinter stelde Johan Derksen maandagavond dat "de NOS de saaiste analisten van Nederland heeft geselecteerd voor het WK." Bekijk het in de video hieronder.

'De NOS heeft de saaiste analisten van Nederland geselecteerd voor WK'
1:44
'De NOS heeft de saaiste analisten van Nederland geselecteerd voor WK'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.