Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong: 'Vandaag Inside heeft hartstikke gelijk, dit is een grof schandaal'

Angela de Jong: 'Vandaag Inside heeft hartstikke gelijk, dit is een grof schandaal'

17 juni 2022, 15:54

Angela de Jong had in haar column in het Algemeen Dagblad graag willen mopperen over de 'kinderachtige' reacties van Vandaag Inside en De Avondshow met Arjen Lubach op hun uitsluiting van deelname bij de Gouden Televizier-Ring-verkiezing. De televisiecolumniste was goed op weg, totdat ze erachter kwam dat Chateau Bijstand van de familie Meiland wél bij de kanshebbers staat.

'Ja mensen, als u dacht dat u het momenteel zwaar heeft, vergeet het maar. Het is niks vergeleken met het leed dat Arjen Lubach en de mannen van Vandaag Inside wordt aangedaan,' begon Angela haar column cynisch, doelend op de uitsluiting van beide programma's bij de Gouden Televizier-Ring-verkiezing. 'De schande! Vanwege het pietepeuterige detail dat ze die Ring al een keer hebben gewonnen en er in het reglement staat dat eerdere winnaars én spin-offs van die winnaars uitgesloten zijn van nieuwe deelname.'

Angela zag hoe Vandaag Inside een petitie startte om Televizier ervan te overtuigen dat het programma tóch mee mag doen aan de verkiezing. 'Dat is gewoon een ordinair wedstrijdje verpissen en een dikke middelvinger naar iedereen die kritiek durfde hebben op het programma na de kaarsrel,' schrijft ze. De reactie van De Avondshow met Arjen Lubach vond de televisiecolumniste niet minder kinderachtig.

En zo had Angela nog wel even door willen gaan, totdat ze erachter kwam dat Chateau Bijstand van de familie Meiland wél bij de kanshebbers staat: 'Die ook al eens wonnen. Maar volgens Televizier zit er kennelijk een groot verschil tussen een hysterisch gezin dat om half twaalf gaat wijnen-wijnen-wijnen in de zon bij een Frans kasteel en hetzelfde hysterische gezin dat het doet in een kaal huurhuis (uit de vrije sector) met een afgeprijsd literpak van de Aldi, omdat ze zogenaamd op bijstandsniveau leven.'

'Bij dezen neem ik al mijn bovenstaande woorden terug. Lubach en de mannen van Vandaag Inside hebben hartstikke gelijk. Dit is een grof schandaal. Benieuwd of en hoe Televizier zich hier uit gaat redden,' concludeert Angela.

Vind jij ook dat Televizier Vandaag Inside alsnog kans moet laten maken op de Gouden Televizier-Ring? Teken dan HIER de petitie!

LET OP: vergeet na het ondertekenen je handtekening niet te bevestigen via de mail.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.