Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong overweegt andere baan bij vrouwelijke versie van Vandaag Inside

Angela de Jong overweegt andere baan bij vrouwelijke versie van Vandaag Inside

7 apr 2023, 16:44

Angela de Jong overweegt een andere baan als er een vrouwelijke versie van Vandaag Inside komt met Yesim Candan, Stella Bergsma en Sounos El Ahmadi. Dat schrijft ze in haar column in het Algemeen Dagblad.

"Wat hebben Enzo Knol, Rob Kemps, Yesim Candan en Stella Bergsma met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht misschien niet veel, maar als je beter kijkt zie je het ineens," begint Angela. "De pijnlijke zelfoverschatting van mensen die een paar keer met hun kop op tv - of in de media in het algemeen - zijn geweest. Om good old Wim Kieft hier eens te citeren: ze zijn iets te veel in zichzelf gaan geloven."

De televisiecolumniste vervolgt over Yesim Candan en Stella Bergsma: "De twee vrouwelijke opiniemakers zijn zo op hun vagina getrapt dat ze niet meer aan mogen schuiven bij Vandaag Inside en moeten dat te pas en te onpas laten weten. Nu denken ze recht te hebben op een eigen, vrouwelijke versie. En dan ook nog met Soundos ‘ik kan hard schreeuwen en ben Marokkaans dus ik ben wél grappig’ El Ahmadi. Heb je dan een plaat voor je kop of een complete muur van gewapend beton?"

"Ik kan alleen maar diep medelijden voelen voor Rob, Enzo, Yesim en Stella. En met mezelf, mocht die Vandaag Inside met Yesim, Stella en Soundos er daadwerkelijk komen. Het idee alleen al dat ik naar dat trio zou moeten kijken, al is het maar eenmalig, is genoeg om oordoppen en bètablokkers te gaan hamsteren. Of een andere baan te overwegen," concludeert Angela.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.