Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong onthult 'open relatie': 'Nog iemand met wie ik het heel gezellig heb...'

Angela de Jong onthult 'open relatie': 'Nog iemand met wie ik het heel gezellig heb...'

4 aug 2022, 18:15

Angela de Jong heeft de kijkers van De Slimste Mens woensdagavond even op het verkeerde been gezet. De televisiecolumniste onthulde een open relatie te hebben, maar de vork bleek toch iets anders in de steel te zitten.

In de ronde 'Open Deur' stelde oud-winnaar Angela de Jong via een video een vraag aan de kandidaten, ingeleid met een verhaaltje. Ze vertelde: "Er zijn maar weinig mensen die weten dat ik een open relatie heb. Ik ben al heel lang gelukkig getrouwd, maar er is nog iemand met wie ik het heel gezellig heb."

Toen kwam de aap echter uit de mouw: "En dat is deze jongen," grapte de televisiecolumniste terwijl ze een afstandsbediening tevoorschijn haalde. "Wat maakt hem nou zo bijzonder? Tja, ik denk dat het gewoon een kwestie is van onderlinge chemie. Net als bij dit programma. Wat weet u van Op1?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.