Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong keek tv: 'Ik werd bijna spontaan lesbisch door haar!'

Angela de Jong keek tv: 'Ik werd bijna spontaan lesbisch door haar!'

7 sep 2023, 13:22

Estavana Polman maakte woensdagavond haar debuut als tv-presentatrice in het SBS6-programma Beter laat dan nooit, waarin ze samen met Henny Huisman, Ad Visser, Frits Barend en Edwin Rutten door Azië reist. Angela de Jong keek naar het programma en werd bijna spontaan lesbisch door Estavana, schrijft ze in haar column voor het Algemeen Dagblad.

Het succes van Beter laat dan nooit volgens Angela? "Vier bekende krasse knarren die alle schaamte voorbij zijn en het daarom prima vinden om zich in een ver buitenland in de raarste outfits te steken en gekke dingen te doen als karaoke, kajakken (met een net te strak zwemvest om de buik gespannen) en op dik 500 meter hoogte over een wiebelende loopbrug schuifelen."

Ze vervolgt: "Anders zitten ze toch maar te verpieteren achter de geraniums. Zet daar een leuke jonge presentatrice bij - of handbalster Estavana Polman in dit geval, door wie ik bijna spontaan lesbisch werd - en het kan niet misgaan. Logisch dat SBS6 dit afdankertje van RTL wilde overnemen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.