Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong: 'Ik zie Johan graag in talkshows'

Angela de Jong: 'Ik zie Johan graag in talkshows'

8 apr 2020, 22:26

Journaliste en televisierecensente Angela de Jong was gisteravond blij dat Johan bij Jinek op de wisselbank plaatsnam. Dat schrijft De Jong in haar column in het Algemeen Dagblad. Johan zat bij Jinek in zijn rol als festivalorganisator om te vertellen over de problemen rond zijn bluesfestival door de coronacrisis.

'Terwijl hij afgelopen vrijdag in Veronica Inside nog zo ferm zei dat hij nooit à la Kees Jansma een uur op de wisselbank van Jinek ging zitten wachten tot hij aan de beurt kwam, was dat precies wat hij dinsdagavond wél deed', begint de columniste.

Maar De Jong vergeeft Johan zijn gebroken belofte. 'Omdat ik de rotste niet ben en Johan graag in talkshows zie, zal ik er voor de volledigheid aan toevoegen dat hij in Veronica Inside het voorbehoud ‘achter Arie Slob’ had gemaakt en die zat niet aan tafel bij Eva, dus in zoverre heeft hij zijn woord niet gebroken.'

Juist door de aanwezigheid van de 'aalgladde, immer draaiende' Amerikaans ambassadeur, Pete Hoekstra, kwam het De Jong goed uit dat Johan bij Jinek zat. 'Ik was blij dat Johan met flexibele ruggengraat over zijn eigen opgeworpen barricade was heengestapt. Anders hadden wij kijkers toch mooi verstoken gebleven van het tv-fragment waarin Derksen tegen de ambassadeur zegt dat ‘iedere weldenkende Nederlander’ zijn president een ‘onbeschaafde idioot’ vindt. Daarmee wist hij zowaar Hoekstra heel even uit zijn evenwicht te krijgen.'

'Ik denk niet dat ze aan de bitterballen hebben gezeten na afloop', sluit De Jong haar column af. Natuurlijk erg jammer voor Johan, die ook al Jan Boskamp moet missen omdat hij België niet uit mag.

Op 11, 12 en 13 juni staat de 5e editie van het Holland International Blues Festival in Grolloo gepland. Johan vertelde dinsdagavond bij Jinek hoe afhankelijk hij is van het woord van premier Mark Rutte omtrent zijn festival.

VIDEO - Groeten uit Grolloo: 'In Nederland louter geluiden dat men Trump een onfatsoenlijke man vindt!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.