Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong: 'Het zou geweldig zijn als hij één keer aanschuift bij Vandaag Inside'

Angela de Jong: 'Het zou geweldig zijn als hij één keer aanschuift bij Vandaag Inside'

16 juni 2022, 16:28

Angela de Jong heeft woensdagavond met veel plezier gekeken naar het optreden van Louis van Gaal bij Op1, zo schrijft ze in haar column in het Algemeen Dagblad. De bondscoach schoof aan bij Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen en nam, zoals we van hem bekend zijn, geen blad voor de mond.

'Ik moet bekennen dat ik ook uit mijn late avondsluimer schoot toen ik hem aan de Op1-tafel zag zitten,' schrijft Angela in haar column. 'Of je nu fan van hem bent of hem haat, Louis levert altijd. Wat hij van zijn voetballers eist op het veld, doet hij in de tv-studio. Dat weten ze bij Op1 natuurlijk ook.'

En dus zag de televisiecolumniste hoe Van Gaal vanaf het begin bij elk onderwerp werd betrokken, behalve bij het het huilmoment van Sophie Hermans in de Tweede Kamer: 'Maar Louis moest er toch dringend iets over kwijt. Al was het alleen maar om zijn buurvrouw, rechtbankverslaggever Saskia Belleman, de oren te wassen. Daarmee was mijn avond al goed. Gelukkig maar, want het interview met Louis viel uiteindelijk een beetje tegen.'

'Louis is nu eenmaal op zijn leukst als hij tegengas krijgt en een tandje bij moet zetten. Carrie en Charles horen echter bij het kamp bewonderaars en knikten bij alles wat hij zei. Wat dat betreft zou het geweldig zijn als Louis één keer - ah toe, één keertje maar - bij de mannen van Vandaag Inside aanschuift,' concludeert Angela.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.