Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong geniet: 'Dat laat een totaal andere kant van het duo Gijp en Derksen zien'

18 aug 2023, 15:22

Angela de Jong geniet deze week van de nabesprekingen van het datingprogramma B&B Vol Liefde bij Vandaag Inside. Dat schrijft de televisiecolumniste in haar column voor het Algemeen Dagblad.

"Het is dat ze van een concurrerende zender zijn, anders zou ik RTL dringend adviseren om bij een volgend seizoen van B&B vol liefde de heren van Vandaag Inside in te roosteren voor een dagelijks napraatprogramma," begint Angela.

Ze vervolgt: "Ik merk dat ik deze week elke avond reikhalzend uitkijk naar het moment dat Wilfred Genee in een opzichtig bruggetje de term ‘tantra’ of de naam ‘Alexandra’ laat vallen en Gijp en Derksen tien minuutjes los mogen. Wat de B&B-sprekingen van het duo Gijp en Derksen extra leuk maakt, is dat het een totaal andere kant van de heren laat zien. Ze laten ongegeneerd hun innerlijke ouwe wijf los om eens lekker te klessebessen. Over de deelnemers, over hun bijzondere gewoonten, over het ingewikkelde van relaties en de liefde in het algemeen. Alleen het bijbehorende breiwerkje ontbreekt nog."

"Niet onbelangrijk, hun interesse is niet gespeeld. Ze zitten zich écht op te winden voor de tv en hebben het er achter de schermen óók over, bleek donderdag. Of de deelnemers van B&B vol liefde zo blij mee zijn met de aandacht en het onverbloemde commentaar van Gijp en Derksen, waag ik te betwijfelen. Maar reken maar dat Frans Timmermans er dolgelukkig mee is," besluit Angela.

Bekijk in de video bovenaan deze pagina een analyse van de Vandaag Inside-mannen over B&B Vol Liefde: "Die Tantra-man moet kunnen likken als Rin Tin Tin!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.