Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong: 'Als ik de heren van Vandaag Inside was, ging ik daar geld voor vragen!'

Angela de Jong: 'Als ik de heren van Vandaag Inside was, ging ik daar geld voor vragen!'

1 juni 2023, 13:10

Vandaag Inside is volgens Angela de Jong niet alleen kijkcijferkanon en redder van heel SBS, maar ook een springplank voor talkshowtalent. Dat schrijft de televisiecolumniste in haar column voor het Algemeen Dagblad.

Raymond Mens is volgens Angela het grootste succesnummer: "Talkshows wisten hem voorheen ook heus te vinden, maar sinds hij geregeld opduikt aan de bar van Vandaag Inside is het hek van de dam. Inmiddels is hij dé nummer 1 Amerika-deskundige, voor alle talkshows. En geef de redacties eens ongelijk. Raymond is een vlotte prater, een gezellige vent aan tafel en hij heeft een enorme bak kennis, ook op andere vlakken dan de Amerikaanse politiek."

"Wielercommentator Roxane Knetemann heeft door Vandaag Inside ook een aardig sprongetje gemaakt in de telefoonboom van tv-redacties," vervolgt ze. "En sinds kort is bargast Ben van der Burg ook aan het opstomen. Hij zat onlangs al bij Jinek en woensdagavond mocht hij als digitaliseringsdeskundige aanschuiven bij Op1 om over Twitter, Elon Musk en de brief van kamervoorzitter Vera Bergkamp te praten."

Bij Op1 werd ook het aanstaande vaderschap van de 83-jarige Al Pacino besproken. Waar VVD-kamerlid Queeny Rajkowski, Andries Jonker en Roos Schlikker zich niet durfden uit te spreken, deed Ben dit wel, zag Angela: "Hij wachtte zijn beurt niet eens af maar verwoordde wat iedereen met twee hersencellen denkt: dat dit kind niet te benijden is, omdat een 83 jarige vader en 29-jarige moeder niet bepaald een ideale, stabiele situatie is om in op te groeien."

"Ben eindigde als de vriendelijke, vredelievende kerel die hij is. Gebarend naar Queeny: Maar goed joh, inderdaad wat jij zegt, prima. Maar het ‘leed’ was al geschied, ik had ineens zin in de uitzending. En ik was niet de enige. Zellfs Charles Groenhuijsen waagde zich aan een pikant woordgrapje. Niet dat ze het nodig hebben, maar als ik de heren van Vandaag Inside was, ging ik geld vragen voor het redden van andere talkshows," concludeert Angela.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.