Terug

Volg Vandaag Inside

Anfield voor het eerst decor vrouwenwedstrijd

Anfield voor het eerst decor vrouwenwedstrijd

24 okt 2019, 14:10

Volgend maand wordt op Anfield, het stadion van Liverpool, voor het eerst een vrouwenwedstrijd gespeeld. En niet zomaar een, namelijk de Merseyside derby tussen Liverpool en Everton.

Het duel wordt gespeeld op zondag 17 november, tijdens de interlandperiode voor mannen. Kaarten zijn al verkrijgbaar voor 5 pond.

Begin dit seizoen werd er al een vrouwenwedstrijd gespeeld in het Etihad Stadium van Manchester City. Daar kwamen 31.000 fans op af. Stamford Bridge was al het decor voor de derby tussen de vrouwen van Chelsea en Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.