Terug

Volg Vandaag Inside

Andy van der Meijde somber over kansen Ajax tegen Marseille: ‘Het lek is nog niet boven!’

30 nov 2023, 17:25

Andy van der Meijde heeft in gesprek met De Telegraaf vooruitgeblikt op de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille. "Het lek is nog niet boven."

Als Andy wordt gevraagd naar het duel tegen Olympique Marseille, verwacht hij hier niet veel van. "Ik moet heel eerlijk zijn: ze hebben dan wel met 5-0 gewonnen met Vitesse, maar die speelden met een dove, een blinde en een manke op het veld.”

Volgens Andy is het lek in Amsterdam dan ook nog niet boven. “Het doet mij pijn. Ik ben een Ajacied, ik hou van mijn club, maar het is nog niet goed. John van ’t Schip is een goede trainer. Ik denk dat hij spelers wel wakker kan maken en dat ze wat van hem aannemen. Misschien is dat wat beter, die spirit om te willen winnen en druk te willen zetten, maar je mist nog wel veel kwaliteiten die je normaal bij Ajax ziet. Het lek is nog niet boven. Het is even een klote periode, maar Ajax is Ajax en die komen er altijd weer bovenop”, besluit de oud-voetballer.

Olympique Marseille – Ajax is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

Eerder sprak Andy van der Meijde zich in gesprek met Wilfred Genee al uit over het huidige team van Ajax. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.