Terug

Volg Vandaag Inside

Andy van der Meijde over Veronica Offside: 'Droom om ooit aan zo’n tafel te zitten'

Andy van der Meijde over Veronica Offside: 'Droom om ooit aan zo’n tafel te zitten'

14 aug 2022, 20:00

Andy van der Meijde is vanaf maandag één van de gezichten van de nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside. Voor de oud-voetballer van onder meer FC Twente en Ajax is dat een droom die uitkomt.

"Ja, niet normaal. Het was mijn droom om ooit aan zo’n tafel te zitten waar een beetje over voetbal wordt geouwehoerd. Praten over het mooiste wat er is, beetje gekkigheid, kleedkamerhumor. Echt mijn ding. Veel zin in", aldus Andy tegenover De Telegraaf.

De 42-jarige geboren Arnhemmer zou naar eigen zeggen echter nooit bij NOS Studio Voetbal gaan zitten. "Nee, nooit. Past niet bij mij. Moet ik me inhouden, kan ik niet mezelf zijn. Ik heb bij ESPN aan zo’n tafel gezeten en dat was op zich best aardig, maar twee uur voor een wedstrijd al beginnen te praten en anderhalf uur na zo’n potje nóg, dat duurt me veel te lang man."

Naast Andy zullen ook Wesley Sneijder en Wim Kieft geregeld te zien zijn als analisten. Voor laatstgenoemde heeft Andy mooie woorden over. "Zegt wat hij denkt en neemt zichzelf ook niet zo serieus. We konden toevallig redelijk goed voetballen en dan heb je gewoon mazzel. Moet je niet zo gewichtig over doen."

Veronica Offside is elke maandag- en vrijdagavond te zien, vanaf 20:25 op Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.