Terug

Volg Vandaag Inside

Andy van der Meijde onthult wat hij verdient met zijn bekende Youtube-programma

Andy van der Meijde onthult wat hij verdient met zijn bekende Youtube-programma

30 sep 2021, 00:00

Andy van der Meijde schittert sinds 2016 op YouTube met zijn programma Bij Andy In De Auto. Van der Meijde interviewt daarin meerdere (oud)-voetballers en bekende Nederlanders. In De Veronica Inside Ochtendshow vertelt de oud-voetballer wat hij verdient met zijn succesvolle programma en hoe hij denkt over zijn toekomst.

Wilfred vraagt aan Van der Meijde wat er allemaal nog voor hem de komende tijd op het programma staat. 'Nou hoe ik nu leef...Ik maak nu m’n eigen programma op YouTube enzo. Ik kan gewoon mijn eigen tijden indelen en dat vind ik heerlijk, die vrijheid', vertelt hij. Daarmee verdien ik gewoon lekker en nog met wat leuke andere dingen. Ik vind het prima zo, lekker genieten van het leven en niet te druk doen. Geweldig is dat en zo wil ik nog wel tig jaren doorgaan.'

De afgelopen jaren verdienen bekende YouTubers enorm veel geld met hun video's, maar hoeveel verdient Van der Meijde met YouTube? 'Dat ligt een beetje aan de views, maar je pakt gewoon wel leuk geld. Op dit moment verdien ik gewoon 6.000 euro op YouTube. Dat is gewoon leuk toch. Dat is gewoon extra wat er bijkomt. Het is geen 1,2 miljoen, maar toch, het is wel lekker.'

De voormalig voetballer van onder meer Ajax en Internazionale zou het ook leuk vinden om ooit eens aan te schuiven bij Wilfred, Johan en René. Bekijk zijn reactie hierover terug in de onderstaande video van De Veronica Inside Ochtendshow.

Van der Meijde doet open sollicitatie bij Veronica Inside: 'Lekker ouwehoeren, is toch geweldig!'
4:48
Van der Meijde doet open sollicitatie bij Veronica Inside: 'Lekker ouwehoeren, is toch geweldig!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.