Terug

Volg Vandaag Inside

Andy van der Meijde onthult grootse plannen met YouTube-serie 'Bij Andy in de Auto'

Andy van der Meijde onthult grootse plannen met YouTube-serie 'Bij Andy in de Auto'

1 mrt 2022, 17:35

Andy van der Meijde heeft grootse plannen met zijn YouTube-serie 'Bij Andy in de Auto'. De voormalig aanvaller stapt wekelijks met een Nederlandse voetballer in de auto om hem het hemd van het lijf te vragen, en hoopt nu ook een internationale reeks te maken. 

‘Wie ik in mijn YouTube-serie graag eens te gast wil? Ik durf geen vrouwennaam te zeggen, want dan word ik gelijk aangeklaagd. Dus Cristiano Ronaldo’, zegt van der Meijde desgevraagd tegen Veronica Superguide. ‘Dat zou ik wel echt vet vinden. We zijn bezig om internationaal te gaan, dus wie weet.’

Onder andere Wim Kieft, Hakim Ziyech, Frenkie de Jong en Mitchell Dijks stapten al bij Andy in de auto. Zijn video’s worden door honderdduizenden fans bekeken, maar het succes van de serie heeft ook een keerzijde. ‘Ik word de hele tijd herkend. Mensen herkennen m’n auto van de show, dus ik kan nooit eens lekker in mijn neus peuteren’, knipoogt de 17-voudig Oranje-international. ‘Dan gaan ze me filmen of ze komen me achterna naar het tankstation.’

Onlangs kwam er een tweede boek uit over Van der Meijde, en mogelijk keert de goedlachse ex-voetballer ook terug op de televisie. ‘Misschien met een nieuw reality- programma. Ik zou als ik echt oud word ook wel in zo’n voetbalpraatprogramma willen zitten. Maar ik plan nooit zo ver vooruit.’

Het hele interview met Andy van der Meijde is te lezen in Veronica Superguide 10. Het tijdschrift ligt vanaf vandaag in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.