Terug

Volg Vandaag Inside

Andy van der Meijde geëmotioneerd door overlijden oud-Feyenoorder Gyan

Andy van der Meijde geëmotioneerd door overlijden oud-Feyenoorder Gyan

30 dec 2021, 11:52

Het nieuws dat Feyenoord-cultheld Christian Gyan woensdag op 43-jarige leeftijd is overleden, sloeg in als een bom onder zijn geliefden. Feyenoord en oud-teamgenoten kwamen al met mooie woorden voor Gyan en donderdag voegt Andy van der Meijde zich daar aan toe.

De oud-Ajacied doet dat via een Instagram story. 'Vroeger veel wedstrijden tegen je gespeeld in de jeugd. Toen was je al een strijder, rust zacht!', schrijft de oud-Ajacied, die daarmee zijn bewondering uitspreekt voor de Ghanees.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.