Terug

Volg Vandaag Inside

Andy van der Meijde doet beroep op dochters uit Italië: 'Ik wil genade'

Andy van der Meijde doet beroep op dochters uit Italië: 'Ik wil genade'

17 feb 2022, 09:06

Vandaag verschijnt het nieuwe boek ANDY! van Andy van der Meijde, waarin hij onder meer vertelt over de breuk met zijn oudste dochters uit Italië, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Diana. Het contact leek de goede kant op te gaan, maar is inmiddels weer verslechterd.

De oud-voetballer van onder meer Ajax en Internazionale vroeg afgelopen zomer aan zijn ex het nummer van zijn dochter Purple, die op die dag jarig was. 'Ik feliciteerde haar via een appje en gaf aan dat ik haar miste. Ik hoopte op een reactie en die kwam er gelukkig', vertelt Van der Meijde in gesprek met De Telegraaf.

Purple bedankte Van der Meijde voor de felicitatie en stuurde hartjes terug. 'Purple gaf aan het leuk te vinden als ik ook haar zus Isabella een felicitatie zou sturen. Vond ik mooi, want ook met haar wilde ik een nieuw begin maken', gaat Van der Meijde verder. Inmiddels is het contact verslechterd. 'Het contact met Isabella is er niet en Purple reageert soms wat bozig op mijn appjes. Ontzettend jammer, juist omdat het de goede kant op leek te gaan.'

Van der Meijde had destijds een appje van zijn dochter Isabella over het hoofd gezien. 'Ik ben degene die iets goed te maken heeft. Alleen hoop ik op een beetje genade van hun kant, want ik heb het goed met die meiden voor. Ooit zal er een dag komen dat ze uit zichzelf contact opnemen met mij', aldus Van der Meijde.

Samen met zijn echtgenote Melisa Schaufeli heeft Van der Meijde nog drie dochters.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.