Terug

Volg Vandaag Inside

Andy ziet PSV-er: 'Hij heeft toch liever een Ajax-shirt aan?!'

Andy ziet PSV-er: 'Hij heeft toch liever een Ajax-shirt aan?!'

4 feb 2024, 22:38

Andy van der Meijde vindt het zonde dat Sergiño Dest momenteel bij PSV speelt in plaats van bij Ajax en houdt voormalig technisch directeur Sven Mislintat daarvoor verantwoordelijk.

“Dest heeft toch ook liever een Ajax-shirt aan?! Kom op man”, zegt Andy in een video op Instagram, waarin hij zaterdagavond samen met Royston Drenthe en André Ooijer naar de kraker tussen Ajax en PSV keek.

Royston denkt dat Dest, die tussen 2012 en 2020 bij de Amsterdammers speelde, al lang klaar met Ajax is, maar volgens Andy zit de club altijd in je hart. “Ze wilden Dest al terughalen, maar Sven Mislintat wilde dat niet. Die wilde gewoon geld verdienen", verzucht Andy.

Zie hier de video van Andy van der Meijde op Instagram!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.