Terug

Volg Vandaag Inside

Andy strikt 'belangrijkste trainer uit loopbaan' voor YouTube-serie: 'Hij heeft mij groot gemaakt'

Andy strikt 'belangrijkste trainer uit loopbaan' voor YouTube-serie: 'Hij heeft mij groot gemaakt'

28 sep 2022, 12:31

Andy van der Meijde is naast zijn televisiecarrière ook nog altijd druk met zijn YouTube-serie 'Bij Andy in de Auto', waarin hij profvoetballers en artiesten interviewt terwijl hij ze rondrijdt. In een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad verklapt Andy dat hij binnenkort een rondje zal rijden met niemand minder dan Ronald Koeman.

"Ik heb net Ronald Koeman gestrikt, de belangrijkste trainer in mijn loopbaan", vertelt Andy. "Hij heeft mij groot gemaakt. Onder Co Adriaanse speelde ik weinig bij Ajax. Blackburn Rovers wilde me kopen, maar Koeman wilde dat ik bleef en gaf me vertrouwen en een nieuw contract. Hij zette me linksbuiten. Had ik niks mee, maar Koeman zei: ‘Je komt gewoon naar binnen en gaat schieten op doel’. Dat lukte."

Andy heeft al meerdere Nederlandse voetballers in zijn auto gehad, en hoopt nu ook een internationale reeks te maken. "Ik zou trouwens heel graag naar het buitenland gaan met deze serie. Duitsland, Spanje, Engeland. Mijn droomgast? Ronaldo zou ik graag in mijn auto willen", aldus Andy.

In Veronica Offside vertelde Andy onlangs een heerlijke anekdote: hij had een ring gekocht voor zijn vriendin, maar wilde helemaal niet trouwen. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Andy wilde helemaal niet trouwen: 'Ik had geen cadeau, dus had een ring gekocht...'
3:24
Andy wilde helemaal niet trouwen: 'Ik had geen cadeau, dus had een ring gekocht...'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.