Terug

Volg Vandaag Inside

Andy reageert op 1 april-grap: 'Ik ben de enige echte Koning TOTO!'

Andy reageert op 1 april-grap: 'Ik ben de enige echte Koning TOTO!'

2 apr 2021, 10:40

Donderdag plaatste TOTO een video waarin Gordon bekendmaakte dat hij Andy van der Meyde zou opvolgen als de nieuwe Koning TOTO, speciaal voor het EK van komende zomer. Aan het eind van de dag verscheen er nóg een video op de social media-kanalen van TOTO, ditmaal met Andy in de hoofdrol.

De voormalig aanvaller van onder andere Ajax, FC Twente en Everton heeft het nieuws meegekregen en wil graag wat rechtzetten. ‘Landgenoten, helaas is TOTO slachtoffer geworden van fake news’, begint Andy zijn verhaal, gehuld in Koning TOTO-kledij. ‘Vanochtend om half 8 kreeg ik via via te horen dat Gordon de nieuwe Koning TOTO zou zijn. Onzin natuurlijk! Ik ben de enige echte Koning TOTO en niemand zaagt aan mijn koninklijke poten.’

‘Zelfs die ballenjongen van een Gordon niet, vervolgt Andy. ‘Hij zet geen 1tje hier of een 2tje daar. De enige 1 die hij zet is die van vandaag, 1 april!', aldus Andy, die afsluit met een bulderende lach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.