Terug

Volg Vandaag Inside

Andy pleit voor competitiestop: ‘Ajax kampioen, Europese gelden naar mij overmaken’

Andy pleit voor competitiestop: ‘Ajax kampioen, Europese gelden naar mij overmaken’

10 apr 2020, 17:10

De competities in Nederland liggen stil in verband met de uitbraak van het coronavirus en het is nog maar de vraag of het seizoen kan worden afgemaakt. Andy van der Meijde vindt dat de KNVB moet besluiten om de competitie vroegtijdig stop te zetten.

‘Ze moeten gewoon stoppen nu. En wie er bovenaan staat kampioen laten worden. Kijk, ze willen in juni doorgaan en in augustus begint alweer de nieuwe competitie. Die jongens krijgen dan geen rust, vertelt Andy in gesprek met Hélène.

Voor Andy is er geen discussie mogelijk. ‘Als alle teams het met elkaar eens zijn, dan stoppen we ermee dit seizoen. In augustus gaan we weer beginnen aan de nieuwe competitie. Niemand degradeert. De eerste en tweede van de eerste divisie komen ook in de competitie, dan heb je 20 teams in een competitie zitten. Ik denk dat dat het eerlijkst is voor iedereen.'

En de internationale gelden? 'Die moeten ze allemaal naar mij sturen!', aldus de oud-voetballer.

Bekijk het hele interview met Andy van der Meijde HIER!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.