Terug

Volg Vandaag Inside

Andy over ernst blessure Noa Lang: 'Hij is eigenlijk gewoon helemaal klaar dit seizoen'

Andy over ernst blessure Noa Lang: 'Hij is eigenlijk gewoon helemaal klaar dit seizoen'

7 feb 2024, 00:00

Andy van der Meijde verwacht dat Noa Lang dit seizoen niet meer in actie komt voor PSV. Dat zegt Andy in een nieuwe aflevering van de YouTube-serie Bij Andy in de auto, waarin Excelsior-speler Couhaib Driouech te gast is.

Lang kampt met een hamstringblessure, maar over de ernst van de blessure hebben de Eindhovenaren niets gecommuniceerd. Eerder meldde het Eindhovens Dagblad dat een afwezigheid van een paar maanden 'zeker mogelijk is' en Lang opnieuw een scheur heeft in zijn hamstring.

Voorafgaand aan het einde van de transfermarkt was Driouech te gast bij Bij Andy in de auto. De Excelsior-aanvaller zag vlak voor de transferdeadline zijn transfer afketsen naar PSV. Driouech kreeg toen van Andy te horen over de ernst van de blessure van Lang. "Ik weet dat Vertessen weg wil (inmiddels vertrokken naar Union Berlin, red.) en dat Noa Lang eigenlijk gewoon helemaal klaar is dit seizoen", zegt Andy. "Die heeft waarschijnlijk gewoon heel zijn hamstring afgescheurd. Het is niet alsof hij binnen twee of drie weken terug is."

"Maar voor jou is het goed", vervolgt Andy. "De een zijn dood is de ander zijn brood, zo is het nu eenmaal. PSV moet door. Ze moeten buitenspelers hebben." Uiteindelijk ging de transfer van Driouech naar PSV niet door, maar vertrok Vertessen wél naar Union Berlin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.