Terug

Volg Vandaag Inside

Andy openhartig: 'Dat was voor mij het mooiste moment van m’n leven'

Andy openhartig: 'Dat was voor mij het mooiste moment van m’n leven'

29 sep 2022, 15:38

Andy van der Meijde werd onlangs herenigd met zijn dochters uit Italië. In gesprek met FHM vertelt hij over die hereniging: "Dat was voor mij het mooiste moment van m’n leven."

"Ik had nooit durven dromen om al m’n kinderen bij me te hebben," begint Andy. "Eerst ben ik een week naar Italië geweest en daar heb ik m’n kinderen weer ontmoet. Daarna zijn ze meegegaan met mij naar Spanje om Melisa en mijn andere kinderen te ontmoeten."

"Gelukkig klikte dat meteen," gaat de Veronica Offside-tafelgast verder. "Dat was voor mij echt goud waard en ze zijn ook al in Nederland geweest. Ze komen deze herfstvakantie weer en ze vinden het hartstikke gezellig hier. Ze willen bij papa zijn en dat laat mij echt voelen als een rijk man. Alles is alleen maar positief op dit moment."

Andy heeft veel moeite gedaan om weer herenigd te worden met zijn dochters: "Ja zeker, ik heb een moeilijke tijd gehad. Ik stond altijd in de bladen met teksten over mijn kinderen die mij niet wilde. Terwijl ik altijd contact heb gehouden totdat ze reageerde. Soms lieten ze maanden niks horen, maar ik bleef gewoon door appen, appen en nog eens appen. Toen is het gelukkig goed gekomen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.